top of page
En bild på Anna Stadig i svartvitt

OM MIG

Jag arbetar med att utveckla företag inom besöksnäringen så att de når sin fulla potential.

Anna heter jag som driver Stadig Affärsutveckling AB. Jag älskar utveckling och att arbeta mot uppsatta mål. Till skillnad mot många andra så är hösten min bästa årstid. Naturen bjuder upp till fest med alla sprakande färger. Mörkret lägger sig. Det är då vi går från högsäsong till utvecklingssäsong. Vissa stannar upp, reflekterar och sätter upp strategier för kommande säsong. Andra är på väga att växla upp till den kommande säsongen och finslipar på alla detaljer så att alla strategier tar dem mot deras uppsatta mål. Oavsett så är det en härlig tid.

Raka rör och inget knussel är mitt motto. Jag gillar rak och tydlig kommunikation med andra ord. Att vara påläst är något som jag ser som en självklarhet. Mitt CV växer ständigt med olika kurser och utbildningar för att kunna möta dagens kunder och era behov.

Vad gör jag då?

 

Jag hjälper företag inom besöksnäringen att bli mer lönsamma, hållbara och konkurrenskraftiga genom utveckling av deras verksamhet.

Många företag inom besöksnäringen har idag problem med såväl lönsamhet som att hitta kompetent personal eller arbeta mer hållbart.

Min lösning på dessa problem är att lära känna företaget innan jag kommer med förslag på lösningar så att det blir relevanta råd som verkligen leder till önskat resultat.

Att veta vart man ska börja kan vara en riktig utmaning. Jag finns här för att avlasta, vägleda eller vara ditt bollplank. Jag har en inneboende lust att ta reda på varje verksamhets unika styrkor, utmaningar och behov. Jag drivs nämligen av att utveckla verksamheter till deras fulla potential. Det är en drivkraft som gör mig nyfiken på omvärlden och hur man kan dra nytta av trender och omvärldens förändringar för att bli mer konkurrenskraftiga.

Stockholms skärgård ligger mig extra varmt om hjärtat precis som Härjedalens härliga fjäll. Närheten till naturen har gjort att hållbarhet ligger mig extra varmt om hjärtat. Jag vill att kommande generationer ska kunna ta del av vår unika skärgård och fjällvärld och allt där emellan. I samarbete med mig kommer ni alltid att få med er ett hållbarhetsperspektiv även om det är en policy eller något annat som ska utformas.

Hör av dig idag om du vill veta mer om mina tjänster.

bottom of page