top of page
VÄLKOMMEN TILL STADIG AFFÄRSUTVECKLING AB

Fullservice inom affärsutveckling, hållbarhet och digitalisering

Stadig Affärsutveckling AB finns i Stockholm precis där land möter hav. Vi brinner för att få företag att utvecklas till sin fulla potential. Vi vet att vägen till framtidens affärer går via hållbarhet och arbetar aktivt för att även kommande generationer ska kunna ta del av vår fantastiska natur, samhälle och ekonomi.
Vi tror att också du vill finnas för framtida generationer och avsett din utgångspunkt så kan vi hjälpa dig med relevanta råd och professionell vägledning längs hela vägen. Det brukar vara rätt skönt att ha en vän att hålla i handen och Stadig Affärsutveckling AB är gärna med er på just er resa.
Hos oss får ni alltid ett personligt bemötande som både utmanar och stöttar.

Bilden föreställer ett stilla hav i solnedgång

VAD SÄGER ANDRA OM OSS

"Har idag en stor kunskap och insikt om hållbar utveckling inom besöksnäring."

Bilden föreställer logotyp för Care and Dare Travel

Anna sätter sig med stort engagemang in i nya utvecklingsområden och har idag en stor kunskap och insikt om hållbar utveckling inom besöksnäring. Tillsammans med Steninge konsult/C&D travel och Initiativ Utö har vi utvecklat produkter för konferensaktiviteter för det medvetna företaget som ligger långt fram i sitt praktiska CSR-arbete. Långt från 5-kamper och whiskey-provningar. Från Anna kommer energi, strategi, kunskapsbaserat och med en tydlig presentation.

 

/Malin Steninge konsult/C&D travel

"Anna Stadig har varit en utomordentlig tillgång för oss på Utö Värdshus under vårt arbete med att ta fram en miljö- & hållbarhetsstrategi för företaget."

Bilden föreställer Utö Värdshus veranda en sommardag

"Anna Stadig har varit en utomordentlig tillgång för oss på Utö Värdshus under vårt arbete med att ta fram en miljö- & hållbarhetsstrategi för företaget.
Tack vare affärsutvecklaren Anna Stadig har vi en gedigen strategi för hållbar turism och växande besöksnäring som beskriver vår syn på ekonomisk hållbarhet, social hållbarhet och ekologisk hållbarhet."

Andreas Björkman
Hotellchef
Utö Värdshus Hotell & Konferens

bottom of page